Targu-n campanie electorala

Urbea noastra, acum, in campania electorala este intesata de afise cu figuri zambitoare de la diverse partide politice ce candideaza pentru functia de primar. Nu as vrea sa-i fac campanie electorala actualului primar, d-l Carciumaru, dar sa ne reamintim cum arata Targu-Jiul inaite ca dansul sa ne fie primar: un oras insalubru, intesat de gunoaie neridicate cu saptamanile, cu strazi pe ale caror trotuare tronau tot felul de chiosculete si chichinete, cu spatiile dintre blocuri neingrijite, pline de balarii.

Ce-a facut d-l Carciumaru de cand este primar al municipiului, s-a vazut: strazi curate, noi canalizari, spatii de parcare, spatii de joaca pentru copii, modernizarea strazilor si multe altele ce ne fac pe toti gorjenii sa ne mandrim cu municipiul nostru. Sunt de parerea ca nu conteaza partidul politic din care face parte un primar,  ci calitatea de bun gospodar al acestuia d-l Carciumaru nu a facut politica partidului sau atata timp cat a fost primar, ci politica cetatenilor urbei noastre.

In mod cert, indiferent de numarul candidatilor pentru aceasta functie, cetatenii il vor credita din nou pe d-l Carciumaru, dar ii vor reveni sarcini tot mai grele de rezolvat. Una dintre acestea ar fi decongestionarea strazilor prin creerea de noi parcari, largirea strazilor (acolo unde este posibil) si inca una care ne doare pe toti gorjenii: inlocuirea mult discutatului paviment din Parcul Central cu un altul corespunzator pentru o punere corespunzatoare in valoare a monumentelor marelui nostru, Brancusi.

Eu, personal l-as mai credita pe d-l Carciumaru pentru inca un mandat . Poate si dvs. !