Victorie zdrobitoare

In data de 11 mai 2008, in postul meu "Targul in campanie electorala ", aratam meritele fostului, si acum, iata, actualul primar, d-l Florin Carciumaru. In sfarsit, campania electorala a luat sfarsit. A fost o campanie agresiva, cu surle si trambite, mite electorale cu mici si bere, spectacole,sepci si tricouri, plase cu alimente (pe la tara), cu masini pavoazate ca niste sorcove, cu boxe imense pe capote, care, taiau linistea satelor si comunelor judetului ziua si noaptea, promitand raiul de pe pamant, spectacole care frizau absurdul, desantate si deosebit de costisitoare.

La Targu-Jiu, in afara unor benere care aminteau ca d-l Carciumaru candideaza din nou la functia de primar, campania acestuia s-a rezumat la problemele cotidiene si rezolvarea acestora. D-l Carciumaru nu a raspuns acuzelor contracandidatilor sai, limitandu-se doar la a aminti cetatenilor urbei realizarile sale. Dupa cum scria si Gabriela Mladin in " Impact in Gorj ", si daca d-l Carciumaru ar fi stat inchis intr-un birou pe toata perioada campaniei electorale, tot ar fi castigat. D-l Carciumaru a avut o campanie de bun simt, iar realizarile sale i-a dat girul cetatenilor pentru un nou mandat. Ultimii patru ani de mandat ai d-lui Carciumaru au fost de "campanie electorala", "campanie" in care a fost preocupat numai de rezolvarea problemelor obstei.

Pentru d-l Carciumaru incep din nou patru ani de "campanie electorala" in care are de rezolvat o serie de probleme de loc usoare: fluidizarea traficului, crearea de locuri de parcare, construirea unei zone de agrement pe insulita de pe Jiu, extinderea orasului in zona CET si multe alte proiecte pe care dansul le are pe tapet. Locuitorii i-au dat girul intr-o proportie covarsitoare pentru ca au stiut ca nu-i va dezamagi. Personal ii urez d-lui primar Carciumaru, multa sanatate si putere de munca pentru ca Targul nostru drag sa devina prin contributia sa, un oras cu adevarat european. Succes in noul mandat!