Suntem creatia extraterestrilor ?

       Textele sumeriene au fost descoperite spre sfarsitul sec. al XIX-lea in Irak, acestea putand fi descifrate abia la inceputul sec. XX. Conform scrierilor sumeriene inscriptionate pe tablite de lut ars cu scriere cuneiforma, exista o a douasprezecea planeta a sistemului nostru solar, Planeta Nibiru, cu o orbita foarte eliptica, ce necesita 3600 de ani pentru a face o rotatie completa in jurul Soarelui. Zecharia Sitchin, istoric si arheolog si-a petrecut o lunga perioada de timp facand cercetari in Orientul Mijlociu, cautand si descifrand vechi texte sumeriene.
         In Biblie se aminteste de acei uriasi ce locuiau candva pe Pamant, nefilimii, care au luat nastere din incrucisarea dintre fii lui Dumnezeu (ingerii) si fiicele oamenilor (Geneza 6.4) si erau uriasi. Adesea, Nefilimi se traduce ca giganti, uriasi, dar, dupa Sitchin, traducerea corecta ar fi “cei care au coborat” sau “cei care au venit jos”.
          In textele sumeriene se pomeneste de primii locuitori ai Sumerului, Anunnaki, de o statura gigantica. Dupa Sitchin, Anunnachi se traduce prin ”acei care au venit din cer pe Pamant”. Desi nu in mod oficial, toti istoricii si teologii insemnati admit ca o parte din Vechiul Testament si anume Geneza se inspira din textele sumeriene. Astfel, cartea genezei la sumerieni, Enuma Elish si Geneza din Biblie au o varietate de similitudini.


         

         Z.Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485000 de ani, de pe planeta lor, Nibiru. Acestia erau o rasa de extraterestrii care traiau 500000 de ani. Un alt vestit arheolog, Laurence Gardner, considera insa ca Anunnaki traiau mult mai putin, respectiv 50000 de ani, nefiind nemuritori. Motivul descinderii acestora pe Pamant a fost acela de a exploata mimereuri aurifere.

uriasi        La sosirea acestora pe Pamant, conform scrierilor sumeriene, l-au colonizat, construind o baza pentru aeronave in teritoriul dintre Tigru si Eufrat, la sud de muntele Ararrat, au extras aur si au trait intr-o colonie mica, pentru un timp scurt si apoi au plecat.
          La reintoarcerea pe Pamant, prin inginerie genetica, Anunnaki au combinat AND-ul primatelor cu propriul AND, creind astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine, ferme si alte intreprinderi din Sumeria. Ei au creat astfel Homo Sapiens prin manipulare genetica cu ei insasi si omul-maimuta, Homo Erectus.
          In misiunea lor de a cauta aur, ei au aterizat pe cateva planete ale sistemului nostru solar, printre care si pe Marte (Lahmu) si Luna (Anannunk). Numarul Anunnaki-lor a fost de 900, din care 600 au venit pe Pamant in grupuri mici de  cate 50, cu aeronave mici. Anunnaki erau intermediari intre Nibiru si Pamant. Acestia au ramas pe orbita Terrei pentru a distribui aurul extras din mine si care urma a fi depozitat pe partea intunecata a lunii.
         Primii care au notat prezenta Anunnaki-lor au fost sumerienii. Acestia le-au dat informatii oamenilor despre sistemul nostru solar si planetele acestuia. I-au invatat pe oameni sa construiasca orase, ferme si nave cu care sa zboare. Sumerienii detineau informatii din astronomie extrem de bine elaborate, informatii pe care oamenii de stiinta contemporani de abia incep sa le descifreze.
        Anunnaki aveau doi conducatori, Enlil si Enki ce detineau intreaga putere si erau fiii lui Anu, conducatorul suprem al celor de pe Nibiru. Enki este cel care I-a creat pe oameni cu scopul de a-i scuti pe Anunnaki-i ce lucrau in minele din Africa de Sud.
        In unul din posturile viitoare, voi detalia mitul descinderii Anunnaki-lor pe Pamant, legenda potopului in varianta sumeriana si similitudini dintre legendele sumeriene si cateva mituri biblice.

( va urma )