Un artist, un prieten!

Artistul Marius Lupu, prietenul meu.  Nu-l cunoaşteţi? Este un pictor si grafician român, deosebit de talentat, care traieşte în Roma, el fiind cel ce a creat coperta romanului meu, “O viaţă împreună”, coperta de care sunt foarte mândru. Marius este tipul artistului depre care mi se pare prea puţin să spui că “are ochiul şi mâna formate”, aceasta reflectand-o, cu mai multa elocvenţă, creaţiile sale, postate pe internet. Considerând ca vorbele mele sunt prea sarace pentru a descrie un artit şi creaţiile sale, vă las să apreciaţi singuri:
http://www.theportraitsite.info/
sau
http://1.bp.blogspot.com/_k8he0XGJMTc/ShlZnCPVCWI/AAAAAAAAAo8/ga9PdCf6q74/s1600-h/Baghy.jpg

sau

http://picasaweb.google.com/excentricdesign
Marius Lupu, executa şi la comandă schiţe, pasteluri, caricaturi, ulei pe pânză, contracost, aici având informaţii referitoare la preţurile practicate:
http://www.bxi.ro/ThePortraitSite/Pagina6ro.htm
Marius Lupu, poate veni in ajutorul celor ce scriu pe blog  şi citez de pe blogul său:
“Ai un text dar merge şi o caricatură ? Ne-ntîlnim pe blog la tine sau pe blog la mine. Uite cum: 1. Îmi trimiţi poza şi în cel mai scurt timp primeşti caricatura* desenată după mecla din poză. O cuplezi cu textul tău şi-i dai drumul pe blog. Sau: 2. Îmi trimiţi textul. Dacă-mi place, eu desenez caricatura şi a doua zi eşti guest-blogger pe Grapheina.
Vezi un exemplu de joint aici. Seems fair ? Go for it ! Contact: aici.

Autorii de cărti, pot apela cu încredere la acest artist, nu numai în vederea realizarii coperţii, ci şi in ilustrarea acestora cu desene si gravuri.