Mile Cărpinişan s-a stins!

De pe Reporter virtual, aflu cu stupoare, că acum aproximativ o ora, Mile Cărpinişan, a decedat in Spitalul Judetean Timisoara.

Dumnezeu să-l odihnească!

Update:

Campania umanitara realizata pentru salvarea vietii lui Mile Carpenisan nu isi mai are rostul.

Mile Cărpenişan a încetat din viaţă astăzi, după ce joi seară a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, din cauza unui şoc septic şi a unui blocaj renal, pe fondul infectării unui furuncul.

Medicii l-au resuscitat noaptea trecută de cinci ori pe Mile şi astăzi încă o dată însă totul a fost în zadar, organismul jurnalistului nemaiputând face faţă luptei cu infecţia generalizată, a informat Libertatea.

Conform sursei citate, mama şi soţia sa au avut nevoie de sedative aseară pentru a putea rezista şocului provocat de starea lui Mile.

Mile Cărpenişan avea 34 de ani şi a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 şi Antena 3, realizând numeroase reportaje din zonele de război. S-a făcut remarcat prin transmisiunile din Iugoslavia aflată în război, din Irak sau din Asia afectată de tsunami. În 2008, Cărpenişan a încheiat colaborarea cu posturile Antena 1 şi 3, fiind freelancer.

Mile a fost implicat cu puţin timp înainte să fie internat în spital într-o campanie umanitară pentru salvarea unui tânăr bolnav de leucemie, Daniel Răduţă. Atunci şi-a dăruit unei licitaţii casca de război pe care a purtat-o în timpul transmisiilor de pe front, pentru a contribui la strâgerea de fonduri care să facă posibilă o operaţie de transplant pentru Daniel Răduţă.

SURSA