2012 – an de rascruce pentru viitorul omenirii ? ( 3 )

IV. A douasprezecea planeta

Conform legendelor sumeriene (Zecharia Sitchin: " A douasprezecea planeta "),  zeii sumerieni au descins pe pamant de pe planeta Marduk, (intitulata asa dupa numele zeului lor suprem), cu carele lor de foc. S-au stabilit in Sumeria, situat intre Tigru si Eufrat, la sud de muntele Ararat. Cea de-a douasprezecea planeta, Marduk,  spuneau sumerienii ca se apropie de pamant o data la 3600 de ani si numai atunci zeii puteau zbura cu carele lor de foc intre Pamant si aceasta planeta. S-au descoperit tablite de lut sumeriene inscriptionate cu scriere cuneiforma cu calcule matematice de o exactitate uimitoare, asemenea celor facute la NASA pentru zborurile cosmice.

Cea dea douasprezecea planeta, numita de sumerieni Marduk sau Nibiru, mai era denumita in scrierile antice: Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, Planeta zeilor, etc. Si iata ca in anul 2003, revista Science et Vie, prezinta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar, identica cu planeta Marduk (Nibiru) descrisa de sumerieni, cu aceasi perioada de revolutie, de 3600 de ani.

Scrierile antice au descris ca acum 3600 de ani, la mijlocul mileniului II I. Ch., o cometa s-a apropiat foarte mult de Pamant, in acea perioada manifestandu-se dereglari climaterice si cataclisme globale (cutremure catastrofale si eruptii vulcanice). Acea perioada a coincis cu exodul evreilor din Egipt, pe timpul lui Moise .

Penultima trecere a planetei Marduk ( Nibiru ) prin sistemul nostru solar a fost acum 7200 de ani, in perioada Potopului. In anul 2003 anul descoperirii planetei, aceasta a fost denumita provizoriu cu un numar de cod,  2003- UB-313, ulterior fiind denumita Erris.

Trecerea planetei Marduk – Nibiru – Erris printre Marte si Jupiter este asteptata conform calculelor specialistilor din domeniu, in peroada 2010 – 2012, acesta fiind punctul maxim al apropierii de Pamant. Conform unor specialisti, aceasta planeta, prin apropierea sa continua de sistemul nostru solar, apoi intrarea in acesta, are efect direct asupra incalzirii globale, nu putine voci fiind acelea ce dau predictii deosebit de sumbre relativ la posibile dezastre la scara planetara.

 Mai avem doar cativa ani si curiozitatea ne va fi satisfacuta.