Tuca despre bloggeri

Si eu am ramas socat de de toate elucubratiile spuse in editorialul sau "despre bloggeri" de catre d-l Marius Tuca, un jurnalist pe care de altfel il apreciez pentru ceea ce este "Jurnalul National". Ca foarte multi nu au talentul de jurnalist al d-lui Tuca, e adevarat, dar nici d-sa nu se poate lauda cu faptul ca este un expert in IT, asa cum sunt copiii astia de 15-20 de ani, e adevarat, mai rebeli, dar marea majoritate superdotati, care nu au blog de dragul de a li se zice bloggeri ci pentru a acoperi o nisa de piata pe care presa noastra romaneasca nu o poate acoperi fiind avida numai dupa senzational.

Blogosfera romaneasca, alaturi de bloggeri care scriu obsenitati, ridica la rang de arta kitch-rile muzicale, copiaza ce scriu altii, fara nici o contributie proprie, cuprinde alaturi o multitudine de copii cu reale veleitati in domeniul IT, multi oameni de cultura, artisti, oameni de televiziune, gazetari renumiti, oameni politici si oameni care pur si simplu scriu ca le place sa scrie si vor sa scrie.

Pe marea majoritate dintre ei, d-l Tuca Show ii catalogheaza ca fiind "rame fara inspiratie si fara talent , "victime ale incompetentei proprii" "onanisti ca toti onanistii care se ascund sub protectia anonimatului", "bloggeri pentru altii", "bloggeri pentru ei", "bloggeri pentru nimeni", "la cutie", "la legatura".

 D-l Tuca Show , prin acst show nu faceti altceva decat sa jigniti alaturi de cei ce poate merita, o intreaga comunitate de oameni care fac ceea ce fac, fiindca le place ceea ce fac, nu o fac la comanda nimanui, nici macar politica- cum o faceti dv. in presa, fiecare cu talentul pe care li-l da D-zeu. Din intregul editorial se desprinde nimic altceva decat frustrarea proprie ca nu puteti controlasi aceasta comunitate, nu se desprinde altceva decat caracterul obscen si vulgar al unui jurnalist care se vrea formator de opinie pentru intreaga natiune.