Am revenit în sfârșit!

Iată că după o absență destul de prelungită, timp în care mi-am neglijat atât blogul dar mai ales prietenii, am revenit! Acum, și la țară, unde locuiesc de mai bine de cinci luni, am internet, așa că promit să fiu prezent atât pe blogul meu, cât și pe blogurile dv., a tuturor prietenilor mei din blogroll. Probabil mă veți întreba cu ce m-am mai ocupat în această perioada! După peste 40 de ani trăiți la oraș, odată mutat la țară, am încercat să-mi creez și aici un minim de confort, astfel că mi-am schimbat acoperișul la casa, am pus hidrofor la fântână, am zugrăvit toate camerele, deci am avut ocupație, stând pe lângă meseriași…

Dat fiind starea de sănătate cam precară, m-am îndeletnicit cu mici treburi gospodarești, de genul reparațiilor marunte : ba o poarta, un cotet, un gard sau alte trebușoare, care să mă solicite cât mai puțin fizic. Probabil mă veți întreba dacă am mai scris câte ceva! Nu, nu am mai scris, în schimb am în vedere niște proiecte pe care sper să le demarez cât de curând, mai ales că treburile gospodărești, acum pe iarnă, sunt mai puține. Doresc să-mi strâng povestiri pe care să le public într-un volum și să demarez un nou roman care se va naste tot pe blog.

Vă mulțumesc tuturor celor care miați postat comentarii la puținele articole publicate, cerându-mi totodată scuze că nu v-am răspuns și mulțumesc de asemenea și celor care doar mi-au vizitat blogul și promit că nu am să vă mai dezamăgesc.

De ziua națională, urez tuturor românilor, doar atat: „Deșteaptă-te române”!