Banii n-au miros nici pentru Trustul Intact!

Stim cu totii ca Antena 3 a fost premiată la Londra, în cadrul galei premiilor International Media Excellence Awards. Echipa emisiunii „În premieră” a primit Premiul Special al Juriului pentru documentarul „Turda, Oraşul Otrăvit”, realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard.
Materialul realizat de echipa „În premieră“ a fost premiat
la cea mai râvnită categorie a competiţiei, categoria „Best Investigative documentary – TV” (Cel mai bun documentar de investigaţie pentru TV), unde a concurat cu materiale realizate de televiziunile CNN International, BBC, Aljazeera English sau Channel News Asia. Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au mai fost nominalizaţi cu materialul “Români pe drumuri” la categoria Current Affairs Documentary – TV, în timp ce o a treia nominalizare a venit pentru modul în care Antena 3 a acoperit, în timpul emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, tragedia de la maternitatea Giuleşti. La categoria Clearest coverage of a single news event – TV, Antena 3 a concurat cu materiale de la televiziuni ca Aljazeera English, care a relatat despre moartea lui Osama bin Laden, BBC World News, care a transmis informaţii despre cutremurul şi tsunamiul din Japonia, CBS cu o ediţie a renumitei producţii “60 minutes” sau Sky News care a acoperit criza din Egipt.
Premiile International Media Excellence Awards sunt acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

Sursa

Jurnalistii echipei „În premieră”, condusi de Carmen Avram au realizat de altfel si exceptionalul film TRADATORII ROMANIEI , ASUPRIREA ROMANILOR SI BLESTEMUL AURULUI CELOR SARACI.

Iata filmul:

Am aflat cu stupoare ca si zacamintele de cupru de la Rosia Poieni sunt pregatite sa fie vandute la licitatie pe o suma derizorie de catre mai marii nostrii. Iata amanuntele si pozitia profesionistilor de la Sinteza zilei in filmul urmator:

Daca ati urmarit integral cele doua filme postate de mine in acest articol, veti vedea pozitia acestor jurnalisti ai Antenei 3 si a invitatilor emisiunii Sinteza zilei, pozitie apreciata pozitiv de majoritatea telespectatorilor care gandesc cu adevarat romaneste.

Cunoscuta fiind pozitia intregului colectiv al televiziunii de stiri Antena 3 referitoare la dubiosul si mult discutatul Proiect Rosia Montana (nu de putine ori chiar si d-l senator Dan Voiculescu declarandu-se de asemenea impotriva acestui Proiect), cele trei Antene difuzeaza cu obstinatie clipurile lacrimogene ale RMGC in favoarea Proiectului acestora.

Ce sa inteleg? Ca Trustul Intact nu este de acord cu pozitia salariatilor sai, sau avizi de profit prin orice mijloace, se ghideaza dupa principiul ca… banii n-au miros?