2012 – an de rascruce pentru viitorul omenirii ?    ( 2 )

III . Proiectul Montauk
Proiectul Montauk reprezinta cea mai uluitoare si cea mai oculta actiune de anvergura a oamenilor. Originea Proiectului Montauk dateaza din anul 1943,  cand s-au realizat cercetari cu privire la fenomenul de invizibilitate la instalatiile radar, care s-au desfasurat la bordul distrugatorului USS Eldridge in portul Navy Yard
din Philadelphia, testele la care a fost supusa nava fiind numite " Experimentul Philadelphia ".  

Experimentul Philadelphia a fost cunoscut atat celor care conduceau operatiunile cat si celor direct implicati sub numele de cod  " Proiectul Rainbow ". Acest proiect era strict secret si avea drept scop grabirea sfarsitului razboiului . "Proiectul Rainbow" experimenta o tehnica ce facea ca nava sa devina invizibila la detectarea prin radar de catre inamic . Invizibilitatea se obtinea prin crearea unui "scut " electromagnetic care avea efect de redirectionare a undelor radar in jurul navei .

Acel "scut " electromagnetic are rolul de a schimba intregul camp electromagnetic din jurul navei UUS Eldridge. Desi experimentul avea drept scop invizibilizarea radar a navei, el a avut un efect secundar drastic si total neasteptat . Dupa " bombardarea" cu unde electromagnetice a navei, aceasta a devenit invizibila cu ochiul liber si ea a fost  "extrasa " din continuumul spatio-temporal, pentru a aparea brusc la Norfolk , in Virginia, la cateva sute de kilometri distanta . Din punct de vedere material, proiectul a fost un succes, dar in ceea ce priveste oamenii implicati (adica echipajul de pe nava), el a insemnat o catastrofa.

In timpul cat USS Eldridge " a fost transportat "la Norfolk si inapoi , echipajul s-a aflat intr-o totala dezorientare , unii erau de-a dreptul incastrati in peretii de otel ai vasului . Acesti oameni parasisera practic universul fizic, precum si tot ceea ce era legat de acesta . Ulterior, dupa refacerea sanatatii, cei in viata au fost lasati la vatra cu diagnosticul "nepotiviti din punct de vedere mental ", astfel ca avand acest  "statut " relatarile lor ulterioare au putut fi usor discreditate . Desi se facuse o descoperire majora, nu era nici o siguranta ca fiintele umane ar fi putut supravietui continuarii experimentului .

Dr . John von Neumann , cel ce condusese acest proiect in 1943, a fost convocat ulterior sa lucreze la "Proiectul Manhattan ", care implica construirea bombei atomice care a incheiat in cele din urma, cel de-al doilea razboi mondial . Ulterior, Proiectul Rainbow a continuat , culminand in anul 1983 cu deschiderea unei "porti" in continuumul spatio-temporal la Montauk .

In cadrul " Proiectului Montauk " a fost inventat , dezvoltat si experimentat un dispozitiv cu care erau citite gandurile oamenilor si apoi reproduse cu ajutorul unui calculator Cray 1 interconectat la un computer IBM 360. S-a reluat din nou experimentul Philadelphia , dar de data aceasta, i se transmitea echipajului navei o realitate alternativa, si astfel membrii sai nu mai ajungeau sa mai fie dezorientati si rataciti in timp si spatiu. S-au obtinut de asemenea rezultate deosebite in manipularea temporala.  Astfel, folosind capacitatile mediumatice ale unor subiecti umani, s-a ajuns la "curbarea"  timpului, operandu-se modificari temporale .

In cadrul proiectului Montauk , despre care doi dintre participanti (Preston Nicols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu de peste 9 ore informatii structurate si in cartile lui Preston Nicols si Peter Moon,  s-au facut experimente de proiectie in timp. Cercetatorii care au lucrat la proiectul Montauk , au construit un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau .

Al Bielek a fost unul din "calatorii in timp" si in peregrinarile sale temporale nu a putut vedea nimic dincolo de sfarsitul anului 2012, anul 2013 fiind un an de care nu a putut trece,  fiind ascuns perceptiilor cercetatorilor . Odata cu anul 2013 se va trece la o frecventa superioara (vezi frecventa Shumann – 13 Hz ) , trecerea la o a patra dimensiune, cand nimic nu va mai fi la fel pe pamant , este ca un zid peste care nu se vede nimic . "Dar aceasta trecere nu inseamna ca vom fi separati de Creatorul nostru spunea Al Bielek in interviul maraton si intarea acest lucru, iar specia umana va supravietui, dar va avea un nivel superior al constiintei si al cunoasterii . Dupa trecerea de aceasta bariera intr-o a patra dimensiune, practic, toate cunostintele noastre legate de legile fizicii vor deveni inutile .
(va urma)