Bacio are blog!

 

Nu stiti cine e Bacio? Prietenul meu, mai tanarul meu prieten, Mihai Vulpe! Un tanar cu care oricine s-ar mandri sa-l aiba prieten: deosebit de inteligent, spiritual, altruist, si nu in ultimul rand, deosebit de talentat: mananca muzica pe paine! Putini sunt cei tineri din Tg-Jiu care sa nu fi auzit de Bacio. S-a nascut acum 33 de ani la Tg-Jiu, urmand un liceu de matematica-fizica si mai apoi, Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara.
      La numai 14 ani,   Mihai Vulpe isi face o formatie acapella “LITTLE PARFUM” si impreuna cu un grup de prieteni, inregistreaza hituri din anii ’50. Din peisajul acelui timp, a ramas profund impresionat de vocea, atitudinea si charmul lui Elvis Presley. Prima lui chitara, cumparata la 16 ani, i-a facilitat lui Mihai interpretarea slagarelor cantate de idolul sau.
      Tot atunci, el compune primele sale piese, cum ar fi: “Long way to you”, I’m dreamer” sau ”Tonight”, piese incluse ulterior pe albumul Tribut “Love him tender”. Dupa succesul primului concert sustinut, nu au intarziat sa apara ofertele producatorilor din industria muzicala romaneasca.
       Lansarea oficiala a lui Mihai Vulpe, care si-a adoptat ca nume de scena Bacio (sarut in lb. Italiana), incepe odata cu lansarea albumului “Bacio” ce contine piese compuse de el. Piesa “ Iluzia ta” ce da numele unui alt album al lui Bacio, ajunge hit in scurt timp (in colaborare cu Oana de la “Genius” realizeaza videoclipul), fiind difuzat pe posturile nationale de radio si Tv.
       Alte amanunte despre discografia,  activitatea concertistica a lui Bacio, implicarea sa in spectacole de caritate puteti afla de pe :
http://www.baciomusic.ro/
http://blog.baciomusic.ro/
Salut intrarea lui Mihai Vulpe- Bacio in lumea blogosferei romanesti si-i urez mult succes atat in activitatea artistica cat si ca blogger!
Cum, vorba lunga-I saracia omului, va redau mai jos cateva din piesele lui Bacio postate pe YouTube:

Iluzia Ta

In fiecare zi

Nu stiu unde esti

Departe

Singur

Mai stai doar o noapte

Si acum, doua piese ale idolului sau, Elvis Presley, in interpretarea lui Bacio:

Astept parerea prietenilor mei din blogosfera despre Bacio.