Blog… mai sărac!

Da, am un blog mai sărăcuţ acum, după ce romanul meu, „O viaţă impreuna”, conform anunţului făcut acum vreo săptămână şi mai bine pe blog, l-am şters.
Acum, când  romanul este terminat, mă simt mai eliberat de o sarcină pe care mi-am trasat-o, dar în acelas timp, m-am despărţit cu greu de personajele pe care le-am creat, personaje alături de care m-am bucurat sau am plâns la bucuriile şi necazurile lor, personaje de care ma simt ataşat.
Acum, aştept ca acest roman ce a luat naştere sub ochii cititorilor lui, pe blog, să se materializeze într-o carte.

Ce urmează acum? În primul rând, trebuie să-mi fac un pic de curetenie generală prin blogroll, să-mi şterg câteva bloguri care nu mai există, altora care şi-au schimbat domeniul să le actualizez, iar destul de multe, care mă au în blogroll-ul lor şi mă citesc de peste un an de zile, să le trec şi pe ele in blogroll.
Primesc atât comentarii cât şi mesaje de la diverşi bloggeri, cu solicitari pentru schimb de link-uri. Nu prea-mi place să mi se ceară acest lucru, mai ales de la bloguri care n-au nimic în comun cu al meu.

După curetenia generală a blogului meu, intenţionez să continui seria de povestiri în stilul meu propiu şi să încep un nou roman, bine-nţeles, publicat iniţial, tot on-line!