Adevaratele predictii ale lui Nea Costache pentru Romania anului 2012

Nici nu a început bine anul, că majoritatea posturilor de televiziune românești au invitat in studiouri tot felul de astrologi care sa faca predictii ale anului 2012. In ceea ce priveste situatia din Romania, ei s-au marginit sa „prezica”  evenimente pe care le-ar intui orice roman: criza, somaj, coruptie, sinucideri, saracie. Conform astrologilor, în ceea ce priveste opozitia, daca aceasta se mobilizeaza, va dobori guvernul Boc, daca nu, nu! Halal predictii!
Daca anul trecut am ratat “la mustata”doua apocalipse, respectiv cea din
21 mai 2011 prezisa de un oarecare Harold Camping, liderul unei secte radicale crestine din SUA, data la care ar fi trebuit sa aiba loc un cutremur de proportii inimaginabile dar la care nu s-a intamplat nimic pentru ca… s-ar fi gresit calculele, si o a doua, calculata cu “exactitate”de acelas personaj, fix in data de 21 mai 2011, cand “când pământul va fi distrus total de Domnul”.  Deci de doua apocalipse am scapat, asteptam pe cea din  21 decembrie 2012 despre care scriam si eu la inceputirile bloggeritului!

Mayaşii au preconizat că lumea se va sfârşi pe 21 decembrie 2012, în momentul când li se termină calendarul. Această teorie a fost desfiinţată de NASA. Într-o conferinţă de presă care a avut loc pe 11 decembrie 2011, astronomul Don Yeomans a spus „dormiţi bine pe 21 decembrie anul viitor”, susţinând că nu se va întâmpla nimic care să îngrijoreze lumea.
Yeomans a explicat că mayaşii aveau două moduri de a calcula timpul: un calendar scurt, de 52 de ani şi unul lung, de 5.125 de ani. „Calendarul lung se va termina pe 21 decembrie 2012. Bineînţeles, noul calendar va începe pe 22 decembrie. E ca şi cum am spune că se termină anul pe 31 decembrie, iar după aceea vine sfârşitul lumii, nu anul nou. Practic, un nou ciclu începe”, a declarat Yeomans. Astronomul doreşte ca oamenii să fie mai liniştiţi, deoarece pe Google căutările pentru „dezastre 2012″ au ajuns la 35 de milioane.
Sa nu mai vorbim ca internetul este plin cu previziuni astrologice ale fiecarei zodii care mai mult te aiuresc decat sa te lamureasca in ceea ce priveste viitorul. Horoscopisti si horoscopiste au pareri impartite, si-mi spun fie ca eu si cei din zodia mea vom avea parte in acest an de o sanatate de fier, dragoste patimase, posibilitatea unor castiguri fabuloase, mare succes in cariera, iar altii, din contra, ca vom avea mari probleme de alegere a unui nou partener dupa un divort scandalos, in urma unor plasamente necugetate ne vom pierde averea sau  ne vom pierde locul de munca.
Iata cateva previziuni ale anului 2012 pe care nu le pun la indoiala, mai ales prima si ultima:
Anul 2012 va fi Anul Omului. Predictii Mircea Batranu.
Predictii dupa Ziare.com
Protv Magazin – Neti Sandu
Previziuni in industria IT
Eu, inca de acum cativa ani, studiindu-mi arborele gineco… pardon, genealogic, am descoperit ca ma trag din marea preoteasa Strabona, nepoata de var a marelui Deceneu, inteleptul de pe Muntele Sfant Kagaionon, stramosii mei mostenind de-a lungul timpului calitati paranormale, extrasenzoriale si de predictie, transmise si mie. Dat fiind marile mele calitati, imi permit sa va relatez

Adevaratele predictii ale lui Nea Costache pentru Romania anului 2012

– Fostul Presedinte al Senatului Romaniei, dl. Mircea Geoana, datorita formatiunii sale politice infiintate la Dabuleni, va deveni cel mai influent om politic din Romania, partidul sau va castiga alegerile locale cumulate cu cele parlamentare, cu o majoritate zdrobitoare. Dupa aceasta victorie, porecla domniei sale se va schimba din „Prostanac” in “Geniul Carpatilor”
– Romania va fi prima tara din Europa si din lume care va iesi din criza. Salariile bugetarilor vor creste la niveluri alarmante in toate unitatile de stat, acest fapt bulversand sistemul bancar ce va fi nevoit sa reduca dobanzile la imprumut pentru populatie la 0,02%. In plus, sistemul sanitar romanesc se va revigora datorita donatiilor benevole ale populatiei si medicilor din salariile acestora, dar si multiplelor boli (boli de șale si de rânză), cauzate de greutatea teancurilor de bancnote ridicate de catre bugetari de la casierii.
– Presa romaneasca isi va mari tirajul datorita cererii mari existente la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Cancan si Libertatea devenind cele mai mari cotidiene din tara, fiind traduse si in limba engleza si aparand si in Anglia si SUA.
– Industria romaneasca va cunoaste un avant spectaculos, inregistrandu-se profituri de peste 999%, ceea ce va face ca la prima jumatatea anului viitor, Romania sa-si achite datoriile externe, iar in a doua jumatate a anului incepand sa finanteze economiile dezastruoase ale Chinei, SUA, Germaniei si Angliei.
Romania isi va recupera Tezaurul de la rusi, i se va returna datoriile de catre Irac, Iran si Germania, bani care vor fi imprumutati Qatarului, Emiratelor Arabe Unite si Bahreimului cu  dobanda avantajoasa pentru Romania.
– Domnul Presedinte Traian Basescu isi va reincepe baile de multime, garzile sale de corp fiind deosebit de atente ca domnia sa sa nu fie strivit de efuziile populatiei plina de afectiune si consideratie. Dupa alegerile comasate, dl. Presedinte va uzita de permisul naval, obtinand comanda unui transoceanic sub pavilion albanez iar in scurt timp va fi avansat amiral al Flotei Romaniei, de Sf. Nicolae, liderii opozitiei il va cadona pe dl. Presedinte cu trei cizme  .
– La Vascautii de Sus, dl. Emil Boc va infiinta o universitate de talie europeana, universitate unde domnia sa va avea onoarea sa o conduca din functia de rector, incepand cu primavara acestui an.
– Hartia de tipar implicit cartile se vor ieftini putand fi accesibile tuturor paturilor sarace din Romania (inclusiv vagabontilor si boschetarilor), prin efortul neprecupetit al actualilor lideri PDL de recoltare a stufului, cazati spre sfarsitul anului in noua Tabara de la Balta Mare a Brailei.
– Injuraturile neaose romanesti cu p… si p… vor deveni dragi tuturor locuitorilor planetei, stand cu cinste pe buzele acestora.
– Nationala Romaniei de fotbal va cunoaste mari succese internationale, stilul de joc al fotbalistilor romani fiind studiat la marile Academii sportive ale lumii.
– Primaria Capitalei va fi castigata de dl. Irinel Columbeanu, toate bulevardele, strazile si aleile bucurestene fiind asfaltate cu columbeanit, sub conducerea domniei sale Crucea de Piatra fiind restaurata si reinfiintata si  apoi trecuta in patrimoniul UNESCO
– Inca din toamna, Romania isi va reintra in granitele sale firesti, alaturandu-i-se Basarabia si Bucovina de Nord si cele trei judete de la sud de Dunare.
– In 21 decembrie 2012 va veni Apocalipsa dar… nu la noi ci la vecinii nostri din sud, nord, nord-est si vest unde vor fi cutremure catastrofale si explozii solare. Romania nu va fi afectata iar litoralul sau se va mari pe o latime de 40 de kilometri, prin ridicarea fundului Marii Negre. Tara noastra va deveni Noul Izrael iar Bucurestiul Noul Ierusalim, fiind cea mai bine vazuta de Dumnezeu pe Terra.