Boicot la PECO

 

Am primit recent un mesaj de la un prieten pe Messenger pe care il reproduc:

“În ultima vreme, preţul barilului de petrol s-a redus la jumătate, în sensul că, de la 140 dolari, a scăzut la 70, şi totuşi, benzina şi motorina s-au ieftinit cu doar 10 bani/litru!
Guvernul menţine taxele şi accizele la fel de mari, iar staţiile Peco nu vor să renunţe la preţurile practicate, având un profit uriaş. Bătaie de joc!!! Ca în multe alte situaţii…
Dacă ei îşi bat joc de noi, haideţi să-i boicotăm!!
S-A DECIS CA ÎN ZILELE DE 27, 28 ŞI 29 OCTOMBRIE, TOŢI ŞOFERII SĂ FACĂ FRONT COMUN ŞI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SĂ NU ALIMENTEZE MAŞINA ŞI SĂ NU CUMPERE NIMIC DIN STAŢIILE DE CARBURANŢI! SPERĂM CA, PRIN ACEST MOD DE PROTEST, SĂ-I PROVOCAM, ŞI SĂ VEDEM O REACŢIE POZITIVĂ A ACESTUI GUVERN, CARE CONTINUĂ SĂ ÎŞI BATĂ JOC DE NOI!
Dacă susţii ideea (sau măcar principiul), preia acest mesaj şi postează-l pe blogul tău, sau trimite-l prietenilor tăi din lista de messenger.”

Deşi sorţii de izbândă sunt mai mult decât reduşi, gândesc totuşi că acest boicot al automobiliştilor ar creea ceva găuri în buzunarele deja burduşite cu bani ai celor ce ne “servesc” gazul la aceste preţuri şi i-ar determina să-l mai reducă. Cred că merită să încercăm! Deşi sorţii de izbândă sunt mai mult decât reduşi, totuşi, gândesc  că acest boicot al automobiliştilor ar creea ceva găuri în buzunarele deja burduşite cu bani ai celor ce ne "€œservesc” gazul la aceste preţuri şi i-ar determina să-l mai reducă. Cred că merită să încercăm!