În sfârşit!

În sfârşit, azi noapte, am încheiat romanul, scriind ultimul capitol al său. Mă bucur, dar în acelaş timp sunt şi niţel trist. Mă bucur, pentru că munca mea de aproape un an şi jumătate, nu foarte susţinută datorită timpului redus de care dispuneam, în sfârşit, am terminat şi sunt trist, pentru că mă despart de Nicolae şi Rusanda, personajele pe care eu le-am creat, iubindu-i ca pe copiii mei, bucurându-mă alături de ei şi de ce să nu recunosc, plângând alături de ei.

Iniţial am vrut să scriu o povestire inspirată din realitate, povestire care , pe blog o intitulasem „Sfârsitul” dar într-unul din comentariile Oanei, aceasta a crezut că este inceputul unui roman, iar această mică „confuzie” a Oanei a făcut să-mi încolţească ideea transformării acelei povestiri în primul capitol al romanului meu, „O viaţă impreuna”.

Naşterea acest roman se datorează prietenei noastre, Oana Stoica Mujea, care-i este atât moaşa cât şi naşă! Îi mulţumesc atât Oanei cât şi tuturor prietenilor mei ce au comentat la apariţia fiecărui capitol, mi-au dat suportul moral şi m-au încurajat să continui. Într-o zi sau două voi publica pe blog Cap. XXXI după care, din motive obiective, voi reţine pe blog încă o săptămâna cele 31 de capitole, după care îl şterg de pe blog, urmând să apară integral în carte. Momentan, sunt în tatonare pentru a găsi o editură care să-mi publice romanul în condiţii cât mai avantajoase. Cred că în maxim zece zile, romanul va fi gata pentru editare în format pdf.

Cei care vor să-mi dea anumite sugestii, sfaturi sau să mă ajute în acest sens, îi rog să mă contacteze sub formă de comentarii pe blog, la adresa  costache@atlabs.ro sau la numerele de mobil: 0720724455 sau 0762621662.

Cei care doresc, mai pot încă citi romanul aici!