Până si taxă pe sex!?

Romania introduce taxa pe sex premarital

Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut  fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri.

Considerata alaturi de taxa pe fast-food una din viitoarele surse de venit la bugetul de stat si inspirata din modelul francez, taxa pe „relatii sexuale premaritale si relatii intime intraconjugale” presupune perceperea unei sume modice de la ambii participanti la actul sexual de fiecare data cand acestia se intalnesc pentru a intretine relatii romantice si poate varia in functie de locatie, durata sau tehnicile folosite.

Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.

Desi modalitatea efectiva de taxare nu a fost inca hotarata, potrivit ministrului Vladescu vor exista cel putin doua modalitati de plata: cartela pre-pay si abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, in jur de 50 de lei pe sedinta, urmand sa fie colectati prin intermediul postei romane.

Potrivit statisticilor oficiale peste 75% dintre romani intretin relatii sexuale premaritale, desfraul atingand cote maxime mai ales in randul elevilor, studentilor si locuitorilor de la oras.

Sursa   http://www.times.ro/national/romania-introduce-taxa-pe-sex-premarital

Ce parere aveţi? Oare ce s-ar mai putea impozita in tara asta pentru a se aduce bani la buget?

Hai, dati-le idei!