Postezi, dai un „Like” si Castigi Cu Modern Living

REGULAMENT CONCURS VARA 2011

Va rugam cititi acest regulament inainte de a participa la concurs!

ORGANIZATOR:
SC Modern Living SRL, cu sediul in Bucuresti, RO 27227251, J40/7243/2010, str. Turnul Chindiei nr.6, Corp A, Etaj 2, sector 1, Bucuresti, Romania, prin www.modern-living.ro

TEMEIUL LEGAL:
Acest concurs este organizat in baza OG99/2000 si completata prin Legea 650/2002

PARTICIPANTI:
La concurs poate participa oricine are un cont de Facebook, are 18 ani impliniti, cetatenie Romana, locuieste pe teritoriul Romaniei si care a citit si respecta prezentul regulament. Prin inscrierea la campania concurs, participantii confirma faptul ca au citit si luat la cunostinta in acest fel de prezentul regulament, exprimandu-si acordul complet cu privire la acesta.

PERIOADA SI ARIA DE DERULARE:
Perioada de desfasurare este 08 august – 08 octombrie 2011, concursul derulandu-se pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv pe Internet.
Aceasta campanie se poate suspenda numai in cazul aparitiei unui temei de Forta Majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului de a duce la indeplinire aceasta campanie, independent de vointa sa.
Organizatorul nu-si asuma nici o raspundere pentru disfunctionalitati sau inacuratetea datelor de pe internet, inclusiv pentru conexiunile internet ale participantilor sau ale www.facebook.com ce pot afecta buna functionare si derulare a acestei campanii.

MECANISM SI REGULI DERULARE:
Participantii trebuie sa posteze pe Wall-ul paginii http://www.facebook.com/cosmeticenaturale o poza dintr-o vacanta de vara, din acest an sau din anii anteriori.

Inscrierea la aceasta campanie nu implica achitarea vreunei taxe de participare.

Poza va trebui sa fie un instantaneu fotografiat de cel ce o posteaza, fie ca apare in cadru sau nu, sau eventual de cei cu care a fost in vacanta, nu se accepta poze de arhiva/stock/luate de pe Internet.

Poza trebuie insotita de un text inspirat ce va include, pe langa descrierea pozei, anul si locul in care a fost facuta poza, astfel incat sa atraga atentia si sa cumuleze cat mai multe voturi prin acordarea de „Like”-uri din partea utilizatorilor Facebook si a prietenilor acestora.

Recomandam ca poza postata sa fie una interesanta pentru a putea obtine cat mai multe voturi din partea celorlalti utilizatori, in aceeasi masura ca si textul de prezentare a acesteia.

Un participant are dreptul de a posta o singura poza – daca aceasta regula nu este respectata, administratorii contului de Facebook http://www.facebook.com/cosmeticenaturale vor sterge pozele postate de acesta si il vor elimina din concurs. De asemenea, ne rezervam dreptul de a sterge orice poza care nu corespunde criteriilor de participare la concurs si de a elimina din concurs participantii care nu respecta acest regulament.

Recomandam sa alegi cu grija poza pe care o vei posta intrucat nu o vei putea inlocui ulterior sau nu vei putea adauga si alte poze, lucru valabil si la textul de prezentare atractiv ce o va insoti.Textul va trebui sa fie unul de prezentare, insa se accepta si referiri la aceasta Campanie, pentru a fi eficient in cumularea de „like”-uri prin determinarea prietenilor si utilizatorilor de a vota.

Inainte de a posta o poza si implicit de a participa la concurs, trebuie sa dai „Like” la pagina http://www.facebook.com/cosmeticenaturale daca nu ai facut acest lucru anterior.

Oricine va da like pe pagina Modern Living de Facebook, va primi automat Premiul Special de Participare ( vezi „detalii PREMII” ), indiferent daca posteaza fotografii pentru participare la concurs sau nu pe pagina http://www.facebook.com/cosmeticenaturale.
In acest fel si prietenii tai vor avea efortul de a vota rasplatit, toata lumea castiga cate ceva !
Pentru primirea acestuia va trebui sa-si faca un cont de utilizator cu detalii complete pe magazinul on-line www.modern-living.ro Premiul Special se va trimite gratuit prin e-mail la adresa mentionata in contul de utilizator www.modern-living.ro al fiecaruia care a dat „Like”, indiferent ca a postat sau nu fotografii pentru concurs.

PERIOADA DE DESFASURARE
Te poti inscrie la concurs postand o poza intre 08 august – 08 octombrie 2011.

Recomandam sa postezi poza in primele zile de concurs pentru a avea cat mai mult timp disponibil pentru a primi „Like”-uri si sa-ti anunti prietenii de indata sa-ti voteze poza pentru a aduna astfel cat mai multe voturi.

„Like”-urile pot fi acordate intre 08 august – 08 octombrie 2011, „Like”-urile acordate pe 08 octombrie dupa ora 12:00 nu vor fi luate in considerare.

In cursul zilei de 08 octombrie, in urma numararii „Like”-urilor ce au fost date pana la ora 12:00, vor fi anuntati oficial castigatii concursului, atat pe pagina de Facebook cat si pe site-ul web ale www.modern-living.ro, la sectiunea Concurs Facebook Vara 2011: http://modern-living.ro/concurs-facebook.html

Participantii care au castigat concursul vor fi anuntati si printr-un mesaj privat pe Facebook si vor trebui sa contacteze pe e-mail departamentul de marketing al Modern Living la office[at]modern-living[dot]ro, in vederea comunicarii datei preferate (aproximative) de livrare a premiului castigat, acestea fiind trimise functie de preferinta exprimata, prin curier rapid. In cazul in care Castigatorii nu contacteaza www.modern-living.ro in termen de 3 zile de la data anuntarii castigatorilor, acestia vor fi declarati invalidati, premiile acordandu-se urmatorilor clasati in concurs, dupa numarul de „Like”-uri primite, in ordine imediat descrescatoare. Transportului premiilor la castigatori va fi efectuata in mod gratuit, contravaloarea acestuia fiind suportata integral de catre www.modern-living.ro.

Daca primele trei locuri nu pot fi departajate distinct, in caz de egalitate in numarul de „Like”-uri, pozele in cauza vor fi supuse continuarii votului timp de 3 zile, pana pe data de 11 octombrie (inclusiv), urmand ca pe 12 octombrie sa fie anuntati castigatorii finali.

Organizatorul se angajeaza sa nu faca publice datele personale ale nici unuia dintre participanti, cu exceptia castigatorilor, ale carora nume, prenume si localitate de resedinta vor fi anuntate pe www.modern-living.ro si pe pagina Modern Living din contul acestuia de pe www.facebook.com. Castigatorii se angajeaza sa anunte faptul ca au castigat concursul pe paginile lor de Facebook.

Premiile concursului

Premiul Special de participare: Un voucher de discount 10% pentru o comanda, indiferent de valoarea acesteia sau produsele alese, pe magazinul on-line www.modern-living.ro, care va fi trimis in forma cod unic, individual si dedicat fiecarui utilizator inregistrat pe www.modern-living.ro, dupa ce a dat „Like” pe contul www.facebook.com/cosmeticenaturale. Codul unic, odata introdus la finalizarea unei comenzi pe magazinul on-line www.modern-living.ro, va permite reducerea valorii comenzii respective cu un discount de 10%. Codul unic de discount are valabilitate nelimitata, nefiind conditionat in timp. Discount-ul se cumuleaza cu orice alta oferta promotionala existenta la data efectuarii comenzii pe www.modern-living.ro.

Premiul 1: 1 set cadou Difuzor IPURO de parfum ambiental elaborat plus un set cadou de 2 (doua) Savon de Marseille intr-o galetusa de zinc. Detalii aici si aici.

Premiul 2: 1 set cadou Difuzor de parfum Le Chatelard 1802 plus un set cadou de 2 (doua) Savon de Marseille intr-o galetusa de zinc. Detalii aici si aici.

Premiul 3: 1 Candle Card Gift Flatyz Lumanare Speciala Plata Multifitil (3 fitile) Cu Felicitare Cadou Premium plus un set cadou de 2 (doua) Savon de Marseille intr-o galetusa de zinc. Detalii aici si aici.

NB:
1. Contravaloarea transportului premiilor la castigatori va fi suportata integral de catre www.modern-living.ro
2. Premiile anuntate pot avea mici variatii de continut / aroma in cadrul articolului respectiv, functie de limita stocului la data finalizarii Campaniei Concurs, insa se va respecta articolul propus
3. Organizatorul nu isi asuma plata nici unei taxe sau impozit in legatura cu premiile oferite, acestea cazand eventual in sarcina exclusiva a castigatorilor.
4. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor oferite.
5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de functionare al acestui concurs, modificari ce vor intra in vigoare numai dupa publicarea lor intr-un act aditional, pe www.facebook.com/cosmeticenaturale si pe site-ul www.modern-living.ro

Pentru nelamuriri sau mai multe detalii cu privire la concurs va rugam sa ne contactati pe e-mail la office[at]modern-living[dot]ro

Va dorim SUCCES !