Circulă pe net

De la diverse persoane am primit un mesaj. Iata-l:

Traim ca intr-un scenariu de film, nici nu mai stim care sunt efectele speciale si care realitatea

Desi nu este imposibil, imi vine greu sa cred….daca ar fi milioane in loc de miliarde, ar fi perfect posibil, aproape sigur, dar … miliarde…SECURITATEA scapata din haturi !

citeste si da mai departe !!!

DESPRE SINCERITATEA TARZIE A UNUI VOTANT PDL! E BINE CA ORICUM S-A TREZIT. INTREBAREA ESTE: OARE NE MAI REVENIM DIN LOVITURILE ACESTOR MASCARICI ISTORICI?

ÎN BĂNCILE DIN ELVETIA & BELGIA AU FOST IDENTIFICATE PANĂ ACUM CONTURILE GROPARILOR TĂRII, SI ANUME:
* ELENA UDREA – 1 MILIARD DE EURO
* TRAIAN BĂSESCU – 2,5 MILIARDE
* RADU BERCEANU – 4 MILIARDE
* ADRIEAN VIDEANU – 5 MILIARDE
* VASILE BLAGA – 4 MILIARDE

Din vremuri imemoriale, bandiţii s-au dat singuri în gât. Situaţia se repetă şi acum, în România, cu gruparea de crimă organizată reunită în jurul lui Traian Băsescu. De mai bine de 1 an de zile, aceşti mafioţi se ameninţă şi se şantajează reciproc, după cum se vede si se stie. Fiecare are impresia că ceilalţi au furat mai mult. Impresie bazată pe fapte reale, după cum avea să se dovedească. În Ajunul Crăciunului, mai exact vineri, 24 decembrie, la orele 11,30, Traian Băsescu i-a chemat la ordine, într-o vilă de protocol de la Predeal, pe cei 3 cu care a pornit la drum şi de care nu are loc Elena Udrea. E vorba de Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Radu Berceanu. Primii 2 au sosit la timp, venind de la Bucureşti. După o oră, avea să vină, de la Craiova, şi Radu Berceanu. Discuţia a fost una violentă, cu urlete animalice şi ameninţări, şi a durat pînă la orele 14. La un moment dat, Băsescu le-a pus în vedere să plece din partid, imediat după Anul Nou. Şi le-a pus pe masă dovezile şi extrasele unor conturi bancare, aduse din străinătate de un prieten arab al Elenei Udrea, agent al mai multor Servicii Secrete. Astfel, conform acestor probe, cei 3 au depuse în băncile străine următoarele sume: Vasile Blaga şi Radu Berceanu – fiecare câte 4 miliarde de euro; Adriean Videanu – 5 miliarde. Cele mai multe conturi se află în Elveţia şi Belgia. La câteva ore după ce a plecat Banda celor 3 (mai precis, la 18), au „aterizat” şi Elena Udrea şi arabul respectiv. Acesta e sirian şi are o reţea de hoteluri la Paris, Bruxelles, Beirut, Abu Dhabi şi în alte oraşe şi staţiuni turistice. Reamintim că „amanţii morţii” au sume ceva mai „modeste” în băncile din străinătate: Traian Băsescu – 2,5 miliarde de euro; Elena Udrea – 1 miliard. Normal că sunt invidioşi! Acelora care, poate, se miră de mărimea colosală a sumelor le vom reaminti că cei 3 răufăcători au condus, ani de zile, ministere-cheie ale Guvernului României: Interne, Transporturi, Economie. E inutil să precizăm cum au putut tâlhări aceşti hoţi fondurile acelor ministere, dar şi împrumuturile externe, în condiţiile în care NU i-a controlat nimeni. În curând, vor FURA şi aerul pe care-l respirăm, BRAVO votangiilor pomanagii pentru găleti portocalii, BRAVO celor care au pus botu’ la promisiunile lor mincinoase.