2012 – an de rascruce pentru viitorul omenirii ? (1)

I. Frecventa Schumann

Fizicianul german Schumann, in urma cercetarilor efectuate intre anii 1952 – 1957, a constatat ca Terra se comporta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Pamant si ultimul strat al ionosferei la altitudinea de cca. 55 km. Aceasta cavitate electromagnetica ii confera Terrei o frecventa vibratorie. De mii de ani pana in anul 1980 , "bataile inimii" planetei a avut o frecventa de 7,83 Hz. Incepand cu anul 1980 s-a constatat o accelerare a frecventei, intai mai lenta ,iar dupa 1997 mai accelerata ,ajungand in zilele noastre la valoarea de 12 Hz. Datorita cresterii frecventei vibratorii a Pamantului de la 7,83 Hz la valoarea de 12Hz, a facut ca cele 24 de ore ale zilei sa corespunda in realitate cu doar 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Tendinta de crestere a valorii frecventei vibratorii a Pamantului face ca timpul terestru sa tinda catre zero. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista !

La nivel de planeta asistam la inceputul Inversiunii Polilor magnetici ceea ce s-a demonstrat ca se intampla o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani. In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au constatat insa ca acest camp magnetic stabil incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de10-15%, dar in ultimii ani aceasta slabire s-a accelerat tot mai mult.

Geofizicianul francez Gauhtier Hulot afirma ca asest camp, in Atlanticul deSud si in America de Sud,este cu 30% mai slab. Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamantului de la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza campul magnetic terestru. Dar miezul se misca acum si in directii opuse campului majoritar care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Aceasta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic

Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare campul magnetic terestru. In Suedia au disparut mii de porumbei, in SUA a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord – sud. Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decat 50 . Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40 .

Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune. Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei. Omul va fi supus,ca de altfel toate creaturile Pamantului efectelor acestor schimbari : simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense, mai degraba fanteziste decat minunate .
Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman care va fi reprogramat si imbunatatit de la 2 la 12 spirale.

II. Calendarul mayas

Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987, a sasea Lume incepe in 2012.Deci, acum ne situam intre doua Lumi. In mod eronat, unii au considerat ca anul 2012 coincide cu sfarsitul Lumii.
Ce spun mayasii despre 2012:
– vom depasi tehnologia asa cum o cunoastem noi astazi .
– vom depasi cunostintele actuale despre timp si spatiu.
– dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in dimensiunea a 5-a.
– Pamantul si intregul Sistem Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
– ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit.
Marea schimbare ne va afecta ciclul veghe-somn, relatiile inter-umane, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.

(va urma)