SUBSCRIPTIE

FUNDATIA MULTICULTURALA ORIZONT CONTEMPORAN

Echipa redactionala a revistei Orizont Literar Contemporan face un apel calduros la sustinatorii si cititorii sai din Romania si din intreaga lume sa contribuie prin donatii banesti la infiintarea Fundatiei Multiculturale ORIZONT CONTEMPORAN. Donatorii din tara si din strainatate vor putea deveni membri fondatori ai viitoarei Fundatii, cu drepturile care vor fi prevazute de Statut.
Scopul Fundatiei Orizont Contemporan este de a promova valorile culturale si spirituale ale lumii contemporane, de a incuraja schimburile culturale si apropierea intre tari, popoare, etnii si continente, in baza principiilor umaniste universal acceptate si de a contribui in acest mod la progresul spiritual, cultural si moral al lumii contemporane.
Fundatia Orizont Contemporan va fi o organizatie non-profit, neinregimentata politic si care va pune pe primul plan intersele si aspiratiile de ordin cultural si spiritual ale societatii.

Donatiile in lei pot fi facute prin mandat postal, pe adresa: Dragomirescu Daniel, str. N. Balcescu, no 77, bl. 77, sc. B, et. 4, ap. 32; of. postal nr. 1 Vaslui; cod postal 730131, mun. Vaslui, jud. Vaslui
Donatiile in dolari si in euro pot fi facute prin sistemul PayPal, la adresa: miron.alina@yahoo.com
sau via Western Union la adresa: Dragomirescu Daniel (a se vedea mai sus adresa completa)
De asemenea, donatii pot fi facute si prin contactarea directa a redactorului-sef al revistei (e-mail: drgdaniel@yahoo.com) sau prin contactarea directa a secretarei de redactie, Alina-Olimpia Miron (e-mail: miron.alina@yahoo.com)
Donatorii vor primi un document doveditor pentru donatiile facute.
Din partea Grupului de Initiativa,

Daniel Dragomirescu, scriitor si publicist, redactor-sef al revistei Orizont Literar Contemporan
Mihai Cantuniari, poet si hispanist, director al revistei
Ion Lazu, scriitor si artist
Lidia Lazu, poet si actrita
Elisabeta Isanos, poet si romancier
Marius Stefan Aldea, poet
Alina-Olimpia Miron, translator, secretar general al revistei

P.S: Ii rog pe toti amicii cu blog sa preia acest anunt. mersi!

Nota: Articolul a fost preluat de pe blogul poetului Marius Stefan Aldea.