Îmi cumpăr laptop!

Gata, m-am hotărât: îmi cumpăr laptop ! Bătrânul meu laptop (permiteți-mi să nu vă spun marca), e depășit și în plus, îi fuge cursorul, tastarea fiind un adevarat chin, iar bateria mă mai ține… nici zece minute!

Toate bune si frumoase, o dată hotărârea fiind luată, am dat un tur de orizont pe la toate magazinele de profil din Târgu-Jiu. Am găsit un laptop de firmă, cu caracteristici destul de bune, dar prețul… m-a cam speriat. Mi-am zis atunci, să caut și pe internet acel produs, la un preț mult mai convenabil decât în magazin. După câteva căutari pe Google, am găsit laptopul dorit, la un preț cu aproape 35% mai mic decât la magazinul din localitate, aici.

Nu este pentru prima dată cand aș comanda un produs pe internet, dar cum de fiecare dată am căutat referințe despre firmele care mi-au livrat acele produse, și de data aceasta am fost interesat ce firmă urmează să-mi livreze laptopul dorit. Este vorba despre Evomag, o firmă ce administrează de cinci ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro, ce desface peste 21000 de produse din domeniul IT&C și Telecomunicatii. Produsele existente sunt afișate pe site în timp real, astfel că vezi dacă produsul solicitat există pe stoc, în plus, la lansarea comenzii, se afișează în timp real în coș în funcție de adresa solicitantului, costul transportului, estimându-se chiar și greutatea produselor din coș.

Aseară, la o bere cu un bun prieten, i-am mărturisit că intenționez să-mi comand un laptop de la evoMAG.ro. “Bravo, te-ai orientat bine!” mi-a spus el. “Eu am comandat de la ei un televizor. Am dat comanda în jurul orei 15.oo, și spre mirarea mea, doua zi dimineața la ora 9,00, mi-au bătut în ușă băietii de la coletaria rapidă cu coletul!”

Pe mine, atât prețul laptopului (raport calitate pret-excelent), modul rapid de lansare al comenzii dar și faptul că prietenul meu a fost mulțumit de aceasta firmă, m-a convins: voi comanda laptopul de la evoMAG.ro!