Concurs: happyhosting.ro te invită să-ţi pui blog-ul la bătaie !

Asta pentru că şi noi punem la bătaie un domeniu .ro (pe viaţă) şi un plan de găzduire Gold pentru un an. Câştigi dacă eşti cel mai bun referral al nostru în perioada 16 mai – 16 iunie 2011 (clasamentul il facem folosind Google Analytics).

Pentru a intra în posesia premiului (pe care-l poţi păstra pentru tine sau poţi să-l faci cadou vecinului, bunicilor sau şefului de la asociaţia de locatari) trebuie să faci următoarele lucruri:

1. Să postezi în blogroll sau în footer un link către http://www.happyhosting.ro/gazduire-web pe expresia cheie „domeniu .ro ieftin„. Dacă doreşti să inserezi pe blog-ul tău unul din bannerele HH, acestea îţi stau la dispoziţie aici:
125×125 px, 160×160 px, 340×100 px, 468×60 px, 728×90 px

2. Să dai un tweet cu link către www.happyhosting.ro sau să postezi pe peretele contului tau de Facebook link către www.happyhosting.ro.

3. Să scrii un articol pe blogul tău despre „domenii .ro” şi „gazduire web” care să cuprindă trei linkuri:

a. unul către adresa http://www.happyhosting.ro/portal/domainchecker.php?currency=5 pe cuvântul cheie „domeniu .ro ieftin

b. al doilea spre pagina de start www.happyhosting.ro

c. al treilea spre http://www.happyhosting.ro/gazduire-web

După aceasta, trebuie să trimiţi mail cu adresa articolului pe care l-ai postat pe blogul tău pe adresa contact {at} happyhosting {dot} ro alaturi de numărul de telefon şi numele tău complet.

Foarte important: Articolul trebuie să fie scris corect din punct de vedere gramatical şi să cuprindă informaţii esenţiale despre serviciile promovate.

Vei primi în plus oportunitatea unei colaborări pe termen lung cu happyhosting.ro dacă articolul tău va fi pe placul echipei noastre.

Cred că un domeniu.ro, nu ar strica niciunuia dintre prietenii mei: